Det finns nog ingen annan betting som är så enormt populär som just fotbollsbetting. Det är egentligen inte så konstigt eftersom fotboll är en världsomspännande sport som spelas i alla länder. Folk tittar på fotbollsmatcher på Tv:n, streamar matcher på datorn eller på surfplattan och fotbollsbiljetterna till de stora matcherna säljer som smör i solsken. Så här är det i Sverige, så här är det ute i Europa, så här är det i resten av världen. Och många som vill sätta lite extra krydda på fotbollsmatchen ägnar sig alltså åt fotbollsbetting, dels för spänningens skull, dels för de fina vinstpengarnas skull. Dessutom är det ett sätt att bevisa för sig själv att man minsann kan fotboll och kan tippa rätt.

Så kan du fotbollsbetta

Du kan göra massor av olika slags bet när du bettar på fotboll och om du bettar online kan du även livebetta, det vill säga göra dina bet under fotbollsmatchens gång. Det är något som vi på Bettingtips gillar skarpt. Nu tänkte vi visa dig vad för slags bet du kan göra, vare sig du bettar före eller under matchen.

  • Betta på vinnande lag. Att betta på något av fotbollslagen eller på ett oavgjort resultat är den klassiska fotbollsbettingen. Du kan betta på vinnande lag i en enda match eller inkludera flera matcher när du gör ditt bet, precis som när du spelar på Svenska Spels Oddset eller stryktipset. Ju fler matcher du spelar på desto högre odds får du, men det blir naturligtvis svårare att vinna.
  • Betta på målresultat. Det är naturligtvis svårare att förutspå hur många (eller få) mål respektive lag kommer att göra, men det ger högre odds än betting på vinnande lag. Om du vill få riktigt höga odds ska du spela på fler än en match när du gör ditt bet.
  • Betta på fasta situationer. Du kan även betta på hur många hörnor, straffar och frisparkar du tror att det kommer att bli i en fotbollsmatch.
  • Betta på spelare. Inom fotbollsbetting är det mycket populärt att betta på vilken spelar som kommer att göra det första och/eller det sista målet, vilken spelare som kommer att visas ut och vilka spelare som kommer att varnas med gult kort.

Så vad väntar du på? Om du älskar fotboll men aldrig har ägnat dig åt fotbollsbetting tidigare är det verkligen på tiden att du testar det. Det kommer att göra fotbollsmatcherna ännu mer spännande.